Univers - Funeral Home

Shërbime që bëjnë Diferencen

Funeral Home UNIVERS me një eksperiencë 15 vjecare ju vjen në ndihmë në të gjithë europen 24 orë /7 me shërbime profesionale dhe serioze, me procedura për dokumentacion për riatdhesim në vendlindje në kohë rekord, me ambjente super komode për pritje dhe përcjellje ceremonie mortore dhe me të gjithë aksesorët e nevojshëm për këtë ceremoni.

Eksperienca

• Eksperiencë 15 vjecare
• Shërbim cilësor maksimal
• Personel i kualifikuar

Transporti

• Mjete luksoze
• Transport ndërkombëtar
• Transport me autobuzë dhe furgonë.

Ambientet

• Ambiente komode
• Ambiente të vecuara për burra e gra
• Higjenë dhe cilësi maksimale

Aksesorë

• Kurora dhe arkivolë
• Trajtim estetik të të ndjerit
• Kapak frigoriferik

Dokumentacion

• Vendosja e lajmërimeve
• Gjetja e vendit të varrimit
• Kryerja e dokumentacionit

Europe

• Riatdhesim nga cdo vend Europian
• Ndjekje e procedurave
• Transporti me autofuneral

Univers - Funeral Home

Foto Galeri
Na Telefono 068 200 3441