Univers - Funeral Home

Përkushtimi Ynë

Funeral Home UNIVERS ka një eksperiencë 15 vjecare në ofrimin e shërbimeve mortore. Kjo eksperiencë na ka bërë të kuptojmë më së miri nevojat e klientëve tanë.
Ne e kuptojmë vështirësinë dhe çorientimin që vjen si pasoje e humbjes të të dashurin tuaj. Stafi ynë do përkujdeset për cdo detaj të kryerjes së shërbimeve mortore nga fillimi deri në fund.

Në ditët më të vështira të jëtës suaj, do gjendemi pranë jush për t’ju lehtësuar sa më shumë dhimbjen tuaj.

G. Rade

Certifikime

Të fokusuar në Cilësi

Ne ju garantojmë seriozitet dhe profesionalizëm në kryerjen e nderimeve të të ndjerit, në përcjelljen e të dashurit tuaj në banesën e tij të fundit. Gjithashtu sigurohemi gjithmonë që të ruajmë standartet maksimale të higjenës dhe cilësisë, duke ofruar ambiente të sterilizuara dhe të dizifektuara kundra Covid 19.

Ambiente Anti-Covid 19. Të pajisura me mjetet e dizifektimit, ajrosje dhe hapësira të distancuara.

Na Telefono 068 200 3441