Të fundit

Lamtumira e fundit për Thanas Fureraj

Është ndarë nga jeta Prof. Thanas Fureraj, i cili shërbeu për 39 vite në shërbimin e Endokrinologjisë në QSUT.
Prof. Thanas Fureraj i shërbeu me përkushtim e profesionalizëm të lartë pêr 39 vite me radhë qytetarëve të shumtë që janë trajtuar në shërbimin e Endokrinologjisë në QSUT.

Univers - Funeral Home

Ambientet Tona

Funeral Home UNIVERS me një eksperiencë 13 vjecare ju vjen në ndihmë në të gjithë europen 24 orë /7 me shërbime profesionale dhe serioze, me procedura për dokumentacion për riatdhesim në vendlindje në kohë rekord, me ambjente super komode për pritje dhe përcjellje ceremonie mortore dhe me të gjithë aksesorët e nevojshëm për këtë ceremoni.

Dezinfektimi i ambienteve