Univers - Funeral Home

Pranë jush për t’ju Ndihmuar

Ne e dimë se sa e vështirë dhe çorientuese mund të jetë kur humbet të dashurin tuaj. Stafi ynë do përkujdeset për cdo detaj për të lehtesuar dhimbjen tuaj në ditet më të veshtira.

Sherbim Funeral nga A - Z

Shërbime Kombëtare dhe Ndërkombëtare

15 Vjet Eksperiencë

Shërbim Korrekt dhe Staf i Specializuar

Gjatë ceremonisë se përcjelljes së ish-presidentit Bujar Nishanit organizuar nga “Funeral Univers”.

Univers - Funeral Home

Shërbime që bëjnë Diferencen

Funeral Home UNIVERS me një eksperiencë 15 vjecare ju vjen në ndihmë në të gjithë europen 24 orë /7 me shërbime profesionale dhe serioze, me procedura për dokumentacion për riatdhesim në vendlindje në kohë rekord, me ambjente super komode për pritje dhe përcjellje ceremonie mortore dhe me të gjithë aksesorët e nevojshëm për këtë ceremoni.

Univers - Funeral Home

Rreth Nesh

Funeral Home UNIVERS ka një eksperiencë 15 vjecare në ofrimin e shërbimeve mortore. Kjo eksperiencë na ka bërë të kuptojmë më së miri nevojat e klientëve tanë. Ne ju garantojme seriozitet dhe profesionalizëm në kryerjen e nderimeve të të ndjerit, në përcjelljen e të dashurit tuaj në banesën e tij të fundit. Gjithashtu sigurohemi gjithmonë që të ruajmë standartet maksimale të higjenës dhe cilësisë.

Foto Galeri

Ambientet Tona
Na Telefono 068 200 3441