AGJENSIA JONE OFRON TE GJITHA KUSHTET PER TE KRYER NJE CEREMONI MORTORE DINJITOZE

SHERBIM 24/7

AUTOFUNERAL LUKSOZE

TRANSPORT NDERKOMBETAR

AUTOBUZA SIPAS NEVOJAVE

ARKIVOLE

SALLA PER KRYERJEN E CEREMONIVE MORTORE

SHERBIM AUTOAMBULANCE

KURORA DHE BUQETA LULESH(NATYRALE, JO NATYRALE)

MBAJTJA E ARKIVOLIT ME PERSONEL

  • Pergatitje e te ndjerit(veshja, larja, mbajtje ne frigorifer)
  • Pajisja me tavlla duhani, makineri ekspresi, take tuke, karrige
  • Pergatitja dhe vendosja e lajmerimeve
  • Pagesa e sherbimeve te varrimit
  • Dokumentacioni i crregjistrimit dhe rimbursimi
  • Riatdhesimi
Secured By miniOrange